Strandtårnet

Se galleri

  • Areal 10.766m²

Strandtårnet Amager Strandpark – 21 etagers liebhaveri

Strandtårnet ved Amager Strandpark har udsigt over Øresund til Sverige og ind over Københavns tårne. Højhuset er eksklusive boliger med butikker og gårdmiljø i gadeplan. Tårnet har 21 etager og et samlet areal på 10.766 kvadratmeter

Strandtårnet er tegnet af Årstiderne Arkitekter, mens DS Elcobyg stod for betonelemententreprisen. PH Montage har udført hele betonelementmontagen.

"Set med mine øjne er PH Montage toppen af betonelementmontage herhjemme. På visse opgaver – som fx Strandtårnet – vil jeg altid vælge dem. De kan klare de store opgaver, og de kan klare at komme op i højden. De prioriterer sikkerheden højt, og det er vigtigt for os. PH Montages grundige planlægning sikrer, at vi overholder tidsplanerne, og det er noget af det vigtigste på byggepladserne lige nu,"

siger projektchef Bente Møller Knudsen fra DS Elcobyg.

VORES____
VISON

Vi er eksperter i montage af betonelementer til små og store byggerier. Hos PH Montage kan du forvente en effektiv og problemfri leverance, uanset om projektet er en mindre fabrikshal, nyt firmadomicil eller et boligbyggeri der strækker sig mod himlen.

Find kontaktperson

Vil du i kontakt med os er vi aldrig mere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

Find info

+45 96 53 32 00
info@phmontage.dk
Holstebrovej 434 A, Hvidbjerg
7860 Spøttrup