DSV Landskrona

Se galleri

  • Areal 100.000m²

DSV Landskrona - Nordeuropas største trafikcenter

DSV’s nye transport og logistikterminal i Landskrona er Nordeuropas største trafikcenter. Centeret består af 100.000 kvadratmeter bygninger, der blandt andet huser 150 lastvognssluser og en trekantet administrationsbygning med et rundt atrium.

Byggeriet er en kombination af byggesystemerne BBR og BSG, som har en bærende konstruktion i stålgitterspær på beton og stålsøjler og en ydervæg med betonelementer i bunden.

PH Montage har udført hele betonelementmontagen. Det tog knap fire måneder, hvor vores sjak boede på byggepladsen i Sverige.

”PH Montage er en tand mere professionelle end andre, man kan mærke, at de har mere erfaring. De er blandt de allerbedste på sikkerhed, og det er vigtigt for os. Sjakket ude på pladsen er meget selvkørende, og som byggeledelse skal man ikke igennem en masse led bagved for at træffe beslutninger. Den indstilling får samarbejdet til at køre godt og smidigt,”

siger byggeleder Kenneth Mogensen fra Bycon om samarbejdet med PH Montage på byggeriet i Landskrona.

VORES____
VISON

Vi er eksperter i montage af betonelementer til små og store byggerier. Hos PH Montage kan du forvente en effektiv og problemfri leverance, uanset om projektet er en mindre fabrikshal, nyt firmadomicil eller et boligbyggeri der strækker sig mod himlen.

Find kontaktperson

Vil du i kontakt med os er vi aldrig mere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

Find info

+45 96 53 32 00
info@phmontage.dk
Holstebrovej 434 A, Hvidbjerg
7860 Spøttrup