Citycenter Borgen

Se galleri

  • Arkitekt Schmidt, Hammer og Lassen
  • Areal 23.500m²

Citycenter Borgen i Sønderborg

Borgen er Sønderborgs nye markante citycenter med 60 butikker og to skulpturelle boligtårne – det ene med hele ni etager og Sønderjyllands bedste udsigt. Butikscenteret er på 23.500 kvadratmeter i flere planer plus kontorfaciliteter og boliger. Centeret har både parkeringskælder og parkering på taget.

Borgen er tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen, og opføres af entreprenørselskabet A. Enggaard.

PH Montage har udført hele betonelementmontagen i Citycenter Borgen.

"PH Montage er fantastisk gode til at tilrettelægge arbejdet. Den gode planlægning betyder både, at problematikker forudses og løses, inden betonelementerne kommer, og at vi undgår forsinkelser. Det giver også en dejlig ro og besindighed på byggepladsen for alle har overblik – selvom vi har travlt. Og så medbringer sjakket fra PH Montage en rigtig god stemning, de er kreative og opfindsomme og har altid en løsning på problemerne. De samarbejder med andre på pladsen og giver gerne et nap med, hvis der behov for det,"

siger Frank Gurvig, der er projektleder i A. Enggaard.

VORES____
VISON

Vi er eksperter i montage af betonelementer til små og store byggerier. Hos PH Montage kan du forvente en effektiv og problemfri leverance, uanset om projektet er en mindre fabrikshal, nyt firmadomicil eller et boligbyggeri der strækker sig mod himlen.

Find kontaktperson

Vil du i kontakt med os er vi aldrig mere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

Find info

+45 96 53 32 00
info@phmontage.dk
Holstebrovej 434 A, Hvidbjerg
7860 Spøttrup