Åhusene

Se galleri

  • Areal 27.000m²
  • Arkitekt Gudnitz og Partnere

Åhusene – ni højhuse i Aarhus’ skyline

Åhusene er ni markante højhuse i udkanten af Aarhus’ centrum. De 36 meter høje bygninger ligger langs Aarhus å og er blevet en del af skylinen i ”verdens mindste storby”. Højhusene giver plads til 1.000 beboere i det eftertragtede område indenfor Ringgaden i Aarhus. 432 lejligheder på 50-123m2 er tænkt som delevenlige studieboliger og til par. Der er i alt ni højhuse på hver ti etager samt P-kældre mellem blokkene. Det samlede areal er 27.000 m2. Byggeriet strakte sig over tre år.

Åhusene er tegnet af arkitektfirmaet Gudnitz og Partnere, mens Kaj Ove Madsen A/S havde totalentreprisen. PH Montage har udført hele betonelementmontagen.

”PH Montage har stor erfaring og leverer et stykke kvalitetsarbejde hele vejen i gennem – de springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi har løbende haft en tæt dialog med projektlederen og formanden, og gennem fælles planlægning har vi kunnet optimere montagetakten efterhånden som vi fik fælles erfaringer med de første huse. Den fælles planlægning betød, at vi kunne gå fra at montere én etage om ugen til tre etager på to uger.”

VORES____
VISON

Vi er eksperter i montage af betonelementer til små og store byggerier. Hos PH Montage kan du forvente en effektiv og problemfri leverance, uanset om projektet er en mindre fabrikshal, nyt firmadomicil eller et boligbyggeri der strækker sig mod himlen.

Find kontaktperson

Vil du i kontakt med os er vi aldrig mere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

Find info

+45 96 53 32 00
info@phmontage.dk
Holstebrovej 434 A, Hvidbjerg
7860 Spøttrup